Apotheken Haaksbergen

Nieuws

Medicatie afhalen uit de medicijnkluis

Vanaf woensdag 15 april heeft apotheek de Waag de beschikking over een medicijnkluis: de Servilocker. De ServiLocker is een zelfbedieningskast met maar liefst 162 posities waarmee geneesmiddelen op een veilige wijze door u – na ontvangst van een elektronisch afhaalbericht – kan worden afgehaald zonder verdere tussenkomst van een apotheekmedewerker.
Door gebruik te maken van de ServiLocker krijgt u de mogelijkheid geneesmiddelen op recept zonder wachten af te halen, op het moment dat het  het beste uitkomt. De kluis is vooralsnog alleen tijdens openingstijden van de apotheek te gebruiken, maar zal op een later moment in de gevel gebouwd worden, zodat onze klanten 24 uur per dag geneesmiddelen af kunnen halen. 
Vraag een medewerker naar de mogelijkheden.

Stoptober

Denk jij er wel eens aan te stoppen met roken? Doe dan mee met de Haaksbergse Stoptober: Haaksbergen Stopt. Op 1 Oktober stop je samen met een groep Haaksbergenaren met roken. Wil jij deze uitdaging aan gaan, meld je dan aan op onze besloten facebookgroep; "Haaksbergen stopt" (klik op registeren voor de link). Je gaat dan proberen om 28 dagen te stoppen met roken. Je doet dit niet alleen. Je ontvangt steun van de andere stoppers uit Haaksbergen en van een professionele coach (Ivonne Lokotte). 
Als je 28 dagen niet rookt vergroot dit je kans met 5 keer om definitief te stoppen. Doe mee en ervaar bijvoorbeeld hoe veel fitter je er van wordt, dat je beter proeft en ruikt en je tanden en huid er beter uit gaan zien.